Onze merken

Een keuken op maat vraagt om de allermooiste bakoven, kookplaat en inbouwkoelkast. Bij Inter Art vindt u uitsluitend topkwaliteit keukenapparatuur. Wij vertegenwoordigen o.a. de merken Miele, Leicht en Bora. Mooie producten die perfect passen in de moderne leefkeuken, duurzaam en met oog voor design.

 

Miele staat voor kwaliteit en duurzaamheid, al meer dan 100 jaar. Of het nu gaat om stofzuigers, wasmachines, wasdrogers, afwasautomaten of inbouwapparatuur voor in de keuken, Miele maakt bijna alle huishoudelijke apparaten in eigen fabrieken om de kwaliteit continu te waarborgen.

Miele produceert kwalitatief hoogwaardige producten op een milieuvriendelijke manier en heeft oog voor design en functionaliteit. Strakke lijnen, de beste materialen, overzichtelijke bedieningspanelen en keuze uit vele kleurstellingen. Miele zorgt ervoor dat elk apparaat een lust is voor het oog en levert voortdurend inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkelingen die resulteren in nieuwe uitvindingen.

De bedrijfsfilosofie van het gecertificeerde Duitse concern Miele luidt van oudsher ‘immer besser’ ofwel ‘er is geen betere’. Dit vertaalt zich in huishoudelijke apparaten met een fraai design en een lange levensduur, die ook nog eens zuinig zijn in het gebruik van water, energie en (af)wasmiddelen. Miele staat voor innoveren en de apparatuur continu afstemmen op de eisen van de gebruiker

 

Een LEICHT keuken is van blijvende waarde. Het is een uitdrukking van individualiteit en persoonlijkheid, een bijdrage tot meer levenskwaliteit. Al ruim 80 jaar representeert het merk LEICHT vertrouwen en veiligheid. LEICHT staat voor innovatiekracht en een moderne, op de architectuur en functionaliteit afgestemde esthetiek. Bijzondere kenmerken zijn een uitgesproken aandacht voor details en een hoge flexibiliteit bij de vervulling van speciale klantenwensen.

De keukens van LEICHT zijn functioneel, elegant en harmonieus, van de interieuruitvoering tot de werkbladen en de handgrepen. De naam LEICHT staat voor bestendigheid en duurzaamheid. Eerlijkheid qua materiaal, ecologische verwerking en materiaalkeuze maken deel uit van de filosofie van LEICHT. Hoge kwaliteit wat het product en de service betreft staat voorop bij LEICHT.

LEICHT keukens zijn authentiek, waarin het waarlijk een genoegen is om bij het koken een goed gesprek te hebben en veel tijd met familie en vrienden door te brengen. De Duitse keukenfabrikant LEICHT creëert leefruimten die een luxe van welbevinden scheppen en daarmee ook een belangrijke meerwaarde.

 

BORA is sinds 2007 succesvol ontwikkelaar en verkoper van kookveldafzuigsystemen die kookdampen naar beneden afzuigen. De hoogwaardige systemen van BORA zijn efficiënter dan de traditionele afzuigkappen. De innovatieve productlijnen BORA Basic, BORA Classic en BORA Professional – uitsluitend downdraft-systemen – zijn zeer stil, energiezuinig en makkelijk schoon te maken.

Bora Basic is het startersmodel van BORA –koken in de frisse lucht zonder een storende afzuigkap. Het compacte model heeft een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding zonder daarbij aan functionaliteit of design in te boeten. De BORA Classic valt op door zijn design, hoogwaardig roestvrij staal en minimale inbouwmaten, evenals een slimme touchbediening. Het afzuigsysteem heeft gedeelde afdekplaten en een luchtafvoervolume die in drie trappen kan worden geregeld.

De BORA Professional is het topproduct van de Beierse fabrikant en de perfecte oplossing voor de veeleisende kok: een karaktervolle kookveldafzuiging die tegelijk efficiënt en elegant is en die perfect in het individuele keukendesign opgaat. De BORA inductiewok en de BORA Tepan roestvrijstalen grill maken het aanbod compleet.