Binnenkijken bij

Riekus en Dorothé

Binnenkijken bij Riekus en Dorothé: een landelijke keuken vol ruimte

Riekus en Dorothé, bewoners van een bijna 30 jaar geleden verbouwde boerderij, hebben onlangs hun keuken laten renoveren door Inter Art Keukens. Verschillende apparaten gingen achter elkaar kapot dus de oude keuken was dringend toe aan vervanging. Na een vrijblijvend bezoek aan Inter Art waren ze overtuigd om met hen samen te werken.

Het begin van de samenwerking

Bij binnenkomst werden Riekus en Dorothé hartelijk ontvangen door Dennis van Inter Art. Riekus vertelt: “We kregen contact met Dennis, die ons heeft rondgeleid en al onze vragen uitvoerig heeft beantwoord.” Dorothé vervolgt: “We hebben geen standaard huis, want we hebben gebinten en stalraampjes. Daarom kwam hij bij ons thuis om de situatie en mogelijkheden in te schatten. Vanaf het begin af aan gaf hij ons een plezierige indruk.”

Een gezamenlijke ontdekkingsreis

Hoewel ze aanvankelijk niet precies wisten wat ze wilden, nam Inter Art hen mee op een ontdekkingsreis door middel van inspiratie en opties. Dorothé legt uit: “We kregen een inspiratieboekje en hadden de website van Inter Art goed bekeken. Samen met Dennis zijn we door de mogelijkheden heengelopen om een idee te krijgen wat we mooi vonden.”

De keuze voor kwaliteit

We waren gelijk gecharmeerd van het Dekton keukenblad met een gevlamd patroon”, aldus Riekus. “Het was een duurder blad, maar wij vinden het nog steeds heel bijzonder.” Daarnaast vond het stel het heel fijn dat ze kleurstaaltjes mee naar huis konden nemen om ze in verschillende lichtvallen te bekijken. Hetzelfde gold voor de lichten, waar ze ook thuis goed over na konden denken. “We hebben absoluut geen tijdsdruk gevoeld.”

Maatwerk en gemak

De flexibiliteit van Inter Art maakte het mogelijk om maatwerkoplossingen te creëren die perfect pasten bij de behoeften van Riekus en Dorothé. “We hadden specifieke wensen en bijzondere afmetingen dus het was erg prettig dat Inter Art niet alleen de keuken leverde, maar ook alle bijkomende werkzaamheden regelde, van stukadoors tot schilders.”

Het resultaat: een uitnodigende ruimte

Na de renovatie genieten Riekus en Dorothé volop van hun vernieuwde keuken. “Het voelt gewoon heel plezierig nu,” zegt Riekus. “De keuken is rustiger en ruimtelijker geworden, waardoor we er nu veel meer tijd doorbrengen.” De ruime lades en de extra werkbladruimte maken het dagelijks gebruik bijzonder praktisch en comfortabel.

Een vlotte samenwerking

Tot slot prijzen Riekus en Dorothé de soepele samenwerking met Inter Art. “De afstemming verliep echt heel goed,” zegt Riekus. “Als er iets was, wisten we elkaar via de app direct te vinden. Er was een klein probleem met de afmeting van het werkblad, maar dat kwam niet door Inter Art. Zij hebben het meteen professioneel opgelost. Dat was erg fijn.”