Binnenkijken bij

Patricia, Maud en Jens

Binnenkijken bij Patricia, Maud en Jens: een moderne keuken met een warme touch

Tijd voor iets nieuws – kortgeleden besloot Patricia dat het tijd was het huis van 32 jaar oud een opfrisbeurt te geven. Van het een kwam het ander en zo rolde ze in een grootscheepse verbouwing van het gehele huis. Hieronder vertelt Patricia over haar ervaringen met het proces en de samenwerking met Inter Art.

Van het één kwam het ander

“Mijn man en ik hebben dit huis met z’n tweeën gebouwd”, vertelt Patricia. “Toen hij drie jaar geleden tot een vroegtijdig overlijden kwam, wist ik zeker dat ik hier nooit meer weg zou willen. Toch was het huis wel 32 jaar oud en werd het voor mij tijd voor vernieuwing. Ik wilde graag een open keuken dus dan moest er een muur gesloopt worden. Een nieuwe keuken is ook het moment voor een nieuwe vloer natuurlijk. Zo begon het balletje te rollen en groeide het proces uit tot een grote verbouwing, inclusief badkamers, warmtepomp en meer.”

De keuze voor Inter Art

Patricia vond haar weg naar Inter Art, waar ze met Gerhard in gesprek ging over haar wensen. “Ik had direct een goed gevoel bij Gerhard”, zegt Patricia. “Hij dacht rustig mee en luisterde echt naar wat ik wilde.” Het proces verliep soepel, waarbij zelfs een last-minute wijziging van kleurstelling geen enkel probleem was. “De flexibiliteit en ongedwongenheid van de samenwerking waren erg fijn. Alles ging in goed overleg. De kleur die ik in eerste instantie had gekozen voor de keuken zit nu in de bijkeuken. Dat vind ik een heel leuk detail!”

Eenheid in stijl

“De stijl die mijn man en ik voor de badkamer beneden hadden uitgezocht, heb ik doorgetrokken naar de rest van het huis. De betonlook en het gebruik van natuurlijke houten materialen creëren een warme sfeer die door het hele huis voelbaar is. Het contrast tussen de witte en zwarte elementen is prachtig. Het hele huis loopt in elkaar over, van mijn keuken tot de badkamers en van de woonkamer tot de garage. Een hele goede vriendin heeft mij geholpen met het interieur. Ik ben heel blij over hoe fantastisch het is gelukt.”

Modern, functioneel en praktisch

Naast de esthetische elementen benadrukt Patricia het praktische aspect van de moderne keuken: “Het gebruik van lange kasten biedt giga veel ruimte. Gerhard dacht mee over de indeling en functionaliteit, waardoor ik nu een keuken heb die niet alleen mooi is, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Je ziet amper vingerafdrukken op de zwarte houtnerf kastjes. Erg handig!”

Vertrouwen en vakmanschap

Patricia is lovend over de samenwerking met Inter Art. “Het vertrouwen dat Gerhard uitstraalt en zijn expertise maken het hele proces prettig”, sluit ze af. “Van het bespreken tot de uiteindelijke uitvoering, alles verliep vlekkeloos.”