Binnenkijken bij

Janet

Binnenkijken bij Janet: volledige ontzorging leidt tot een prachtige moderne keuken

Een nieuw huis met een compleet nieuwe keuken – waar begin je dan? Janet stond voor deze uitdaging toen ze onverwachts alleenstaand werd. Verhuizen en het opknappen van haar nieuwe huis brachten veel uitdagingen en stress met zich mee maar één ding was zeker: ze wilde een keuken waar ze zich écht thuis kon voelen. Hieronder vertelt zij meer over het proces en over de samenwerking met Inter Art.

Een vlotte samenwerking

Het proces begon met een spontaan bezoek aan Inter Art. “Het liefste wilde ik mij omringen met mensen die ik al ken”, begint Janet te vertellen. “Ik ben altijd schooldirecteur geweest en Gerhard van Inter Art kende ik via de medezeggenschapsraad. Hij was in mijn ogen altijd al erg creatief. Zodoende ben ik bij hem binnengelopen.”

Een moderne keuken voor iedere portemonnee

“In eerste instantie dacht ik dat ze hier alleen exclusieve keukens verkochten”, vervolgt ze. “Dat bleek helemaal niet zo te zijn. We zijn samen gaan zitten om te kijken wat de mogelijkheden binnen mijn budget waren. Gerhard is toen meteen gaan schetsen op basis van mijn wensen. Ik dacht dat het heel ingewikkeld zou zijn om een keuken uit te zoeken maar hij voelde heel goed aan wat ik zocht.”

Persoonlijk maatwerk

Janet heeft uiteindelijk gekozen voor een strakke moderne keuken met een mooi contrast tussen donker en licht. Een bijzonder detail is het granieten terrazzo werkblad wat de strakke keuken nét even wat huiselijker maakt. “Gerhard liet me veel materialen en kleurstaaltjes zien. In mijn vorige huis had ik ook graniet en dat vind ik wel erg mooi. Daarnaast is deze moderne keuken ook heel fijn in het gebruik. Je ziet geen vingerafdrukken op de kastenwand en de ingebouwde afzuiging in de kookplaat werkt beter dan ik ooit heb meegemaakt!”

Ontzorgen

Naast het ontwerpen van de moderne keuken hielp Gerhard haar met andere aspecten van de huisrenovatie, zoals met de badkamer en stuc- en schilderwerk. Zijn vermogen om het proces te stroomlijnen zorgde ervoor dat Janet binnen twee maanden kon verhuizen. “Zo’n plotselinge verhuizing en verbouwing zorgt voor best veel druk op je schouders”, sluit Janet af. “Gerhard heeft me enorm ontzorgd. Alles ging in overleg en hij hield het overzicht over het hele project. Dat vond ik echt fantastisch!”