Binnenkijken bij

Henriëtte en Marcel

Stijlvolle keuken, badkamer, toiletten, garderobe en inloopkast in een penthouse bovenop een hotel

Henriëtte en Marcel. In Inter-Art vonden Henriëtte en Marcel de partij die de inrichting van keuken, badkamer, toiletten, garderobe en inloopkast voor zijn rekening kon nemen in hun nieuwe woning: een penthouse bovenop een hotel. De stijlvolle, warme uitstraling van het hotel hebben ze erin laten terugkomen.

De volledig open woonkeuken gaat volmaakt op in de rest van het interieur. Daar is alles op afgestemd: de antraciet kleurstelling en de strakke, greeploze keukenapparatuur van Miele met zijn fraaie, zwarte glas. De grote wijnklimaatkast en de twee houten nisjes breken het beeld van de hoge wand enigszins en het hout van de nisjes zien we terug in de eettafel.

De tafel staat los van het kookeiland om meer mogelijkheden open te houden in de opstelling. De Gutmann inductieplaat is extra groot met vijf pitten. Onder het filter van de afzuiging blijft voldoende ruimte over om de pannen te bewaren en ook aan de voorzijde van het eiland zit riante kastruimte. Het composiet werkblad is eveneens antraciet, wat de rustige uitstraling van keuken bekrachtigt. Details als de in gunmetal uitgevoerde kraan van Franke, inclusief cooker en chiller maken het feestje helemaal compleet.

Antraciet en champagnekleur
Het rustige, warme beeld komt terug in de sanitaire ruimten die ook door Inter-Art werden gerealiseerd. Daar wordt het donkere antraciet gecombineerd met een elegante champagnekleur in de wanden en meubels. En dan was er nog de derde slaapkamer die als inloopkast werd ingericht met een door Inter-Art op maat gemaakte kastenwand.

Interactie Inter-Art
‘Voor de doorloop van de werkzaamheden was het fijn dat we bij Inter-Art alles in één hand konden neerleggen’, vertelt Marcel. ‘De bouw van het penthouse liep door corona wat uit, waardoor we veel tijd hadden om over de invulling na te denken. Daar heeft Inter-Art ons tot in de details bij begeleid: denk aan de LED-verlichting, de verwarming van de spiegels, de nisjes en kastjes in de toiletten, het meedenken over de verlichting en het splitsen van de kranen en hendels van de kranen aan toe.’ Daarnaast een groot compliment voor het hele team van Inter-Art, die het toch maar even moesten doen met elkaar. En dat is ze zeker gelukt. Meer dan dat! Echt prima kerels met een zeer service-gericht karakter. Kan niet of wil niet bestaat niet.’

‘Inter-Art stond voor ons gelijk aan interactie. En niet alleen met ons, ook het samenspel met de aannemer AKOR, de interieurspecialist Vinke Beilen en de bouwbegeleidster Mariska Luttikhedde verliep erg soepel. Wij hebben de partijen in contact gebracht en zij schakelden daarna zelf om de werkzaamheden af te stemmen.’