Binnenkijken bij

Masja en Jaap

Binnenkijken bij Masja en Jaap: een prachtige lichte keuken en benedenruimte in Scandinavische stijl

Masja en Jaap wonen al ongeveer achttien jaar in hun huidige huis. Nadat de kinderen uit huis waren, hebben zij de hele benedenverdieping aangepakt, inclusief een grote verbouwing. Tijdens de zoektocht naar een partner voor deze verbouwing, kwamen zij uit bij Inter Art. Hieronder vertelt Masja meer over het project en de samenwerking.

De start van een samenwerking

“We zijn natuurlijk eerst rond gaan kijken naar een keukenexpert”, vertelt Masja. “Uiteindelijk zijn we bij Inter Art uitgekomen. We hebben regelmatig gesprekken gehad over wat we graag zouden willen en we hebben samen naar de mogelijkheden gekeken. Dat samen optrekken was erg prettig aan de samenwerking. Ze dachten goed met ons mee en kwamen met ideeën die goed op onze wensen aansloten.”

Een bestaand huis, een nieuwe aanpak

Naast de uitbouw is de volledige benedenverdieping aangepakt. “We wisten redelijk goed dat we een strakke, Scandinavische, stijl wilden”, legt Masja uit. “Inter Art heeft ons geholpen met tekeningen en kleurstellingen, waarna we samen het project hebben vormgegeven. Ze kwamen bijvoorbeeld met het idee om geen kookeiland te plaatsen, maar juist een kastenwand aan de zijkant. Dat heeft ervoor gezorgd dat het veel ruimtelijker aanvoelt.” De kastenwand heeft een prachtige symmetrie met handige opbergvakken waardoor het een speelse look krijgt.

Ontzorging

Inter Art heeft naast de keuken ook andere aspecten van het project ondersteund. “Ze namen ze veel uit handen”, aldus Masja. “Ze hebben onder andere een nieuwe trap van hout voor ons gemaakt en de wc ingericht. Ze hebben veel ontzorgd door de organisatie op zich te nemen. Dat werkte erg fijn.” Als Masja aan haar keuken denkt, dan voelt ze een gevoel van rust: “Het hele huis ademt een sfeer van lichtheid en ruimte. Vooral het licht vanuit de koepel boven de eettafel maakt ons echt blij. De hele ruimte is netjes en strak.”

De service van Inter Art

Masja en Jaap zijn lovend over de service van Inter Art: “Het contact was prettig en persoonlijk. De lijntjes waren kort en we konden altijd even met ze bellen. Gerhard kwam regelmatig langs om even met ons te overleggen. Ook het uitvoerende personeel was erg vriendelijk en betrokken. We zijn erg tevreden over het geheel!”