Binnenkijken bij

Ria en René

Binnenkijken bij Ria en René: een strakke keuken met een warme uitstraling

Ria en René hebben hun droomkeuken laten realiseren in hun nieuwe bungalow. Een strak ontwerp gecombineerd met warme accenten zorgt voor een ruimte die rust en gezelligheid uitstraalt. Ria neemt ons mee in het proces en vertelt over hun keuzes en ervaringen met Inter Art.

De keuze voor Inter Art

“Wij hebben een nieuw huis gebouwd, een bungalow”, begint Ria. “En daarin moest natuurlijk ook een keuken komen. Tijdens de bouw werkte ik nog bij Inter Art Keukens, dus de keuze om hen in te schakelen was snel gemaakt. Hun stijl spreekt mij enorm aan. Toen we de verschillende frontjes bekeken, viel ik meteen voor de groene kleur die afhankelijk van de lichtinval varieert tussen groen en grijs. We wilden iets unieks en dat vonden we in de kleur Moonlight Green. We waren meteen verkocht.”

Zwevend en ruim

Ria en René hadden specifieke wensen voor hun keukenontwerp. “We wilden sowieso een zwevend gedeelte in de keuken. Daarnaast wilden we de eettafel bij het raam, omdat we vrij uitzicht hebben over de landerijen”, legt Ria uit. Ook het kookeiland speelt een centrale rol in de keuken. “De ruimte is royaal, dus een groot eiland was eigenlijk een must. Anders zou het een beetje een balzaal worden”, lacht Ria. “Het eiland is nu het hart van de keuken, waar we vaak samenkomen.”

Bij de inrichting van de keuken lag de nadruk op functionaliteit en gezelligheid. “We houden van een strakke, warme uitstraling in een keuken”, zegt Ria. “Niet te veel poespas, maar wel een gevoel van rust en warmte. Alles moest kloppen in het plaatje en dat is echt gelukt.”

Een uniek werkblad

Het werkblad was een belangrijke keuze voor Ria en René. “We wilden eerst een rustig blad, maar niets voldeed volledig aan onze wensen. Toen we bij de leverancier gingen kijken kwamen we dit blad met marmerlook tegen. Toen we het zagen, wisten we meteen dat dit het juiste was. Het blad voegt een stukje karakter toe aan de strakke keuken en past perfect bij de rest van ons interieur. Het was spannend om voor zo’n opvallend blad te gaan, maar we zijn heel blij met het resultaat.”

Een keuken die blijft verrassen

Ria deelt een leuk detail over de inrichting: “Het begon eigenlijk allemaal de lamp boven het eiland die we mooi vonden. Die hadden we al besteld voordat de keuken er was. Het is grappig hoe zo’n detail de start kan zijn van het hele ontwerp.” Bij het afsluiten van het gesprek vertelt Ria over haar favoriete element in de keuken. “De uitstraling, zonder twijfel. Elke ochtend als ik de keuken inloop, denk ik nog steeds: Wauw, wat is het mooi geworden. Het voelt echt als het perfecte plaatje.”